Перфектен грим благодарение на компютърна програма

Всяка жена ще има възможността и удоволствието да се порадва на перфектен грим, създаден специално за нейното лице, благодарение на нова компютърна програма, представена на международния технологичен панаир CeBIT. Софтуерът сканира лицето на д

2011-03-02 17:34:31
Перфектен грим благодарение на компютърна програма
Всяка жена ще има възможността и удоволствието да се порадва на перфектен грим, създаден специално за нейното лице, благодарение на нова компютърна програма, представена на международния технологичен панаир CeBIT.

Софтуерът сканира лицето на дамата, седяща пред компютъра, като отчита особеностите в тена на кожата й, сенките и линиите. След това получените данни се обработват, за да може приложението да предложи перфектния грим, който най-добре би подчертал красотата на стоящата пред монитора жена.

Компютърната програма дава полезни съвети за подходящите цветови комбинации, както и за количеството на необходимите за нанасяне по лицето козметични продукти. Тя разполага с различни предложения за грим, в зависимост от предстоящото събитие – вечерно парти, дискотека, официално събиране, офис среща и т.н.

Революционната разработка е създадена с помощта на десетки модни специалисти и професионални гримьори.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия