Ако приятелката ви е по-красива от вас, вашата връзка няма бъдеще

Интимните връзки, при които жената е по-красива от мъжа, нямат бъдеще, но ако мъжът е по-красив, това не пречи на тяхната връзка. Направено е проучване, за да се види дали е вярно, че хората се събират с друг човек, който е също толкова красив ка

2011-03-02 00:34:43
Ако приятелката ви е по-красива от вас, вашата връзка няма бъдеще
Интимните връзки, при които жената е по-красива от мъжа, нямат бъдеще, но ако мъжът е по-красив, това не пречи на тяхната връзка.

Направено е проучване, за да се види дали е вярно, че хората се събират с друг човек, който е също толкова красив като тях. Ето защо браковете на актрисата Анджелина Джоли с Били Боб Торнтън и Джони Лий Милър продължиха три години, а сегашният й продължава вече 6 година. Просто тя е намерила мъжът, който й пасва най-добре.

За проучването са използвани снимки на мъже и жени от над 100 двойки. Някои от тях имали връзка от месеци, а други от години. Мъжете и жените били оценени според техния външен вид. Красивият мъж не е пречка за успешна връзка, но ако жената е привлекателна, връзката продължава едва няколко месеца.

Жените са тези, които решават кога връзката им да приключи. Красивите дами осъзнават, че много мъже ги харесват и имат богат избор, а това има дава самоувереност да прекратят своята връзка, която не им носи удовлетворение. Красивите жени предпочитат да имат краткотрайни и неангажиращи връзки.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия