Коя е столицата на онлайн флирта?

Атина е на първо място в класацията на градовете, в които живеят предимно хора, падащи си по интернет флиртуването. До този извод е стигнала социалната мрежа Badoo, след направено проучване на хората, които са се регистрирали и целите, които те си по

2011-03-01 23:48:17
Коя е столицата на онлайн флирта?
Атина е на първо място в класацията на градовете, в които живеят предимно хора, падащи си по интернет флиртуването. До този извод е стигнала социалната мрежа Badoo, след направено проучване на хората, които са се регистрирали и целите, които те си поставят, като посещават сайта.

Месечно жителите на гръцката столица завързват близо 26 запознанства в сайта, като тяхната основна цел е да флиртуват. Онлайн флиртуването в Атина е два пъти повече в сравнение с това в Рио де Жанейро, Прага и Варшава.

Жителите на Атина обичат да водят весел начин на живот и да флиртуват, когато имат възможност, без значение дали са обвързани и на колко години са.

На втора позиция в тази класация се нарежда Москва, а Париж, който се смята за най-романтичният град в света, е на 38 място.

Вижте пълната класация:

1. Атина
2. Москва
3. Тунис
4. Кувейт
5. Бейрут
6. Киев
7. Баку
8. Торино
9. Рим
10. Бари Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия