Какво ще се случи в новия сезон на "Стъклен дом"?

Любимият български сериал "Стъклен дом" ще се завърне на малкия екран на 14 март. Новият сезон ще бъде белязан от интересни и изненадващи разкрития, които променят живота на героите. От новите серии ще стане ясно какво е станало с Боряна

2011-03-01 23:33:50
Какво ще се случи в новия сезон на
Любимият български сериал "Стъклен дом" ще се завърне на малкия екран на 14 март. Новият сезон ще бъде белязан от интересни и изненадващи разкрития, които променят живота на героите.

От новите серии ще стане ясно какво е станало с Боряна, след като изчезна в последния епизод на сериала за миналата година. Тя вече е направила своя избор, но все още не е ясно какъв е той и дали е свързан с Димитър или Камен.

Ще станем свидетели на жесток сблъсък между Димитър и Камен. Камен ще направи всичко възможно, за да спечели отново любимата си и ще направи опит да се помири с Димитър. Баща и син ще разменят обидни думи и реплики.

Трудни ще бъдат дните за сем. Атанасови. Елена ще разбере страшна истина за своето семейство, а притесненията на нейния съпруг Христо ще станат реалност.

Образът на Чарли ще претърпи развитие и ще стане по-интересен. При него ще има много нови неща, които са хем приятни, хем страшни. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия