Раздадоха „Голите Оскари”

За 12-и пореден път сайтът за мъже Mr Skin раздаде „Голите Оскари” на актрисите, осмелили се да се покажат голи на големия екран през изминалата година. В категорията за „Най-добро голо дупе” печели Джесика Алба за ролят

2011-03-01 21:45:09
Раздадоха „Голите Оскари”
За 12-и пореден път сайтът за мъже Mr Skin раздаде „Голите Оскари” на актрисите, осмелили се да се покажат голи на големия екран през изминалата година.

В категорията за „Най-добро голо дупе” печели Джесика Алба за ролята си в „Убиецът в мен”. „Най-красивият бюст”, показан на екран тази година, пък е на Джесика Паре в комедията „Джакузи – машина на времето”.

Притежателка на „Най-секси деколте” е Мила Йовович („Стоун”), а титлата „Мис мокра фланелка” е присъдена на Алис Ийв за ролята й в „Сексът и градът 2”.

В категорията за „Най-секси труп” печели Кристина Ричи („Задгробен живот”), а звездата, която мъжете най-много искат да видят гола през следващата година е Бруклин Декър.

Най-горещата лесбийска сцена е тази между Аманда Сийфрид и Джулиан Мур в „Клоуи”.

Двете най-големи награди тази година са присъдени на Хелън Мирън – за „6 десетилетия голота на екран”, и Джейми Лий Къртис – за „Огромни голи постижения”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия