Футболист уби с шут сова в опит да я разкара от терена (+видео)

Колумбийски футболист би шута на сова, за да я разкара от терена, с което допринесе за смъртта й. Неприятният инцидент се разиграл по време на мач между отборите на Перейра и Атлетико Хуниор. Тогава злощастната сова била свалена на земята от н

2011-03-01 20:48:16
Футболист уби с шут сова в опит да я разкара от терена (+видео)
Колумбийски футболист би шута на сова, за да я разкара от терена, с което допринесе за смъртта й.

Неприятният инцидент се разиграл по време на мач между отборите на Перейра и Атлетико Хуниор. Тогава злощастната сова била свалена на земята от неволен удар с топката на един от играчите на терена.

Мачът за кратко бил прекъснат, за да може някой да помогне на ранената птица. Вместо това, защитник от отбора на Перейра на име Луис Морено най-безцеремонно бил шута на совата, за да я разкара от терена.

Въпреки оказаните грижи от страна на ветеринари, малко по-късно птицата починала.

След края на мача, при напускането си на стадиона, Морено бил придружен от солидна охрана, за да се избегне сблъсъкът с разгневените фенове. Той обаче едва ли ще се отърве от глобата, която клубът възнамерява да му наложи, както и от недоволството на природозащитниците.

„Извиних се на всички. Наистина не го направих нарочно, исках само да проверя дали совата може да лети”, бе единственото обяснение, което Морено даде за нехуманната си постъпка.

Вижте видео от инцидента:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия