"Battle L.A." - изведнъж нашумя!

Филмът "Battle L.A." изведнъж нашумя и за 2 седмици вече има над 13 милина търсени факти около него. Трейлърите за филма са изгледани  повече от 45 милиона пъти. Продукцията е на режисьора Джонатан Либесман. Зад гърба си той има инт

2011-02-27 18:33:16
Филмът "Battle L.A." изведнъж нашумя и за 2 седмици вече има над 13 милина търсени факти около него. Трейлърите за филма са изгледани  повече от 45 милиона пъти.

Продукцията е на режисьора Джонатан Либесман. Зад гърба си той има интересни филки като "Darkness Falls", "The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning", "The Killing Room" и други.

Никой от тях обаче не е получавал толкова внимание като "Battle L.A.". В историята на филма се разказва за американски войници, които са последната линия на защитата срещу нашествие от извънземни. Целият филм се развива в Лос Анджелис и в него ще има много екшън и интересни 90 минути.

Обещанието, че няма да е просто поредния Сай-Фай екшън, най-вероятно няма да се спази, защото филмът, откъдето и да се погледне, си е просто екшън с много добри ефекти.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия