Изгониха актьора Чарли Шийн от сериала "Двама мъже и половина"

Изхвърлиха актьора Чарли Шийн от сериала "Двама мъже и половина" заради непристойното му поведение. Производството на нови серии е спряно. Решението бе взето заради състоянието на Чарли Шийн, който изпълнява главната роля в комедийния се

2011-02-26 01:54:24
Изгониха актьора Чарли Шийн от сериала
Изхвърлиха актьора Чарли Шийн от сериала "Двама мъже и половина" заради непристойното му поведение. Производството на нови серии е спряно.

Решението бе взето заради състоянието на Чарли Шийн, който изпълнява главната роля в комедийния сериал. През януари тази година снимките бяха временно спряни, когато актьорът влезе в болница заради злоупотребата си с кокаин. По-късно той отиде да се лекува в рехабилитационен център заради сериозните му проблеми с наркотиците и алкохола.

Плановете на продуцента бяха Чарли Шийн да се върне на снимачната площадка на 24 февруари, но предната вечер актьорът дали интервю, в което го обвинил, че не си върши работата качествено.

Няколко часа по-късно официално бе обявено, че тази година няма да се правят нови серии на сериала. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия