Вече няма нужда да се подлагате на изтощителни диети, защото на мода  се завръщат пищните форми. Голяма част от дамите харчат безумно много пари за дрехи, които оформят тялото и го правят да изглежда по-едро, за да заприличат на пищни красавици като Мерлин Монро, Кристина Хендрикс и Кели Брук. От 10 години насам на мода са кльощавите дами, но ето, че вече и британките могат да се гордеят с пищните си форми тип "пясъчен часовник".

В последно време търсенето на пристягащо бельо е нараснало с 200%, което ясно показва, че на мода са големите бюстове, едрите бедра и тънките талии. Връщаме се назад във времето, когато дамите приличаха на Рита Хейуърт, Джейн Ръсел и Ава Гарднър

Тази новина няма да се хареса на слабите жени, но е една добра вест за дамите, които имат нормално или леко закръглено телосложение.

Връщането на по-едрите форми стана благодарение на актрисата от сериала "Момчетата от Медисън авеню" Кристина Хендрикс. Тя бе обявена за една от най-сексапилните жени в света за 2010 година.

Автор: Ралица Солакова