Дотук с изтощителните диети. На мода се връщат едрите жени

Вече няма нужда да се подлагате на изтощителни диети, защото на мода  се завръщат пищните форми. Голяма част от дамите харчат безумно много пари за дрехи, които оформят тялото и го правят да изглежда по-едро, за да заприличат на пищни красавици

2011-02-26 01:24:09
Дотук с изтощителните диети. На мода се връщат едрите жени
Вече няма нужда да се подлагате на изтощителни диети, защото на мода  се завръщат пищните форми. Голяма част от дамите харчат безумно много пари за дрехи, които оформят тялото и го правят да изглежда по-едро, за да заприличат на пищни красавици като Мерлин Монро, Кристина Хендрикс и Кели Брук. От 10 години насам на мода са кльощавите дами, но ето, че вече и британките могат да се гордеят с пищните си форми тип "пясъчен часовник".

В последно време търсенето на пристягащо бельо е нараснало с 200%, което ясно показва, че на мода са големите бюстове, едрите бедра и тънките талии. Връщаме се назад във времето, когато дамите приличаха на Рита Хейуърт, Джейн Ръсел и Ава Гарднър

Тази новина няма да се хареса на слабите жени, но е една добра вест за дамите, които имат нормално или леко закръглено телосложение.

Връщането на по-едрите форми стана благодарение на актрисата от сериала "Момчетата от Медисън авеню" Кристина Хендрикс. Тя бе обявена за една от най-сексапилните жени в света за 2010 година.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия