Риана и Бионсе в битка за главната роля в нова екранизация на „Бодигард”?

Две от най-големите звезди на музикалната сцена – Риана и Бионсе, ще влязат битка за изпълнението на главната роля в нова екранизация на романтичната драма от 1992 г. „Бодигард”. Двете певици са начело в списъка на потенциални

2011-02-25 23:54:02
Риана и Бионсе в битка за главната роля в нова екранизация на „Бодигард”?
Две от най-големите звезди на музикалната сцена – Риана и Бионсе, ще влязат битка за изпълнението на главната роля в нова екранизация на романтичната драма от 1992 г. „Бодигард”.

Двете певици са начело в списъка на потенциалните звезди, които могат да изпълнят ролята, изиграна преди почти две десетилетия от Уитни Хюстън. Продуцентите на лентата обаче все още не са направили своя окончателен избор.

„Бионсе вече се е доказала като актриса, така че за момента тя е фаворит за ролята. Но всичко много си зависи от това дали продуцентите в крайна сметка няма да се спрат някоя по-млада звезда като Риана”, коментира източник от екипа на филма.

За главната мъжка роля, изиграна в оригинал от Кевин Костнър, се спряга името на актьора Райън Рейнлодс, който наскоро бе обявен за най-сексапилния мъж на годината от читателите на сп. „Пийпъл”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия