Джейми Фокс изморен от самотата

Джейми Фокс споделил в интервю, че му писнало да е сам вече има нужда от жена до себе си. Певецът и актьор е на 42 години и иска сериозна връзка, но намирал само жени искащи пари и повече пари. Той бил толкова разочарован от това, че 2 години реши

2011-02-25 22:52:45
Джейми Фокс изморен от самотата
Джейми Фокс споделил в интервю, че му писнало да е сам вече има нужда от жена до себе си.

Певецът и актьор е на 42 години и иска сериозна връзка, но намирал само жени искащи пари и повече пари. Той бил толкова разочарован от това, че 2 години решил да не за занимава със сериозни обвързвания.

Преди няколко седмици обаче започнал да осъзнава, че е в такава възраст, в която просто от вътре му се иска да започне семейство и да има деца, нормална къща и като цяло нормален семеен живот.

Джейми споделил също така, че много негови познати се опитвали да му намерят умна и честна приятелка, но нещата не се получавали.

Той казва, че нито се отнася лошо, нито е непочтен или агресивен към жените, просто всичките били с него само, за да се докопат до пари. Фокс все още е силно разочарован и доста плахо би подходил към евентуална връзка. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия