Предсказанието на кривогледия опосум (+снимки)

Кривогледият опосум Хайди, който се превърна в истинска Facebook сензация малко след пристигането си в зоологическата градина в Лайпциг, ще се опита да стане наследник на октопода Паул, който се прочу по време на Световното първенство по футбол с

2011-02-25 00:17:52
Предсказанието на кривогледия опосум (+снимки)
Кривогледият опосум Хайди, който се превърна в истинска Facebook сензация малко след пристигането си в зоологическата градина в Лайпциг, ще се опита да стане наследник на октопода Паул, който се прочу по време на Световното първенство по футбол с безпогрешните си прогнози на изходите от мачовете.

Тази седмица Хайди даде своето първо предсказание за победител в категорията за най-добра актриса на тазгодишните „Оскари”. Според кривогледия опосум златната статуетка ще грабне британската актриса Натали Портман за ролята й в драмата „Черният лебед”.

Хайди се спряла на 29-годишната звезда, след като пред нея били наредени фигурки със снимки на всички номинирани актриси. Изборът й съвпада и с мнението на голяма част от филмовите критици.

Очаква се кривогледият опосум да направи прогнози и за победителите в останалите главни категории на „Оскарите”. Церемонията по награждаването ще се състои в неделя, на 27 февруари.

Ето как Хайди определи Натали Портман за бъдещата носителка на
„Оскар”:




Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия