Галена и Илиян – певица и певец на годината (+видео)

Галена и Илиян бяха обявени съответно за певица и певец на 2010 г. на ежегодните музикални награди на телевизия „Планета”. За първи път от пет години насам статуетката за най-добра изпълнителка не попадна в ръцете на Преслава. Чаровн

2011-02-24 00:08:47
Галена и Илиян – певица и певец на годината  (+видео)
Галена и Илиян бяха обявени съответно за певица и певец на 2010 г. на ежегодните музикални награди на телевизия „Планета”.

За първи път от пет години насам статуетката за най-добра изпълнителка не попадна в ръцете на Преслава. Чаровната брюнетка обаче бе отличена с приз за най-много концерти в и извън границите на България. Заедно с колежката си Елена Паришева, Преслава грабна и наградата за най-добър дует (за съвместното им парче „Пия за тебе”).

Сред останалите наградени бяха и Цветелина Янева (за най-прогресиращ млад изпълнител и за най-добро видео към песента „Влез”), Андреа (за най-продаван албум и международен пробив), Мария (за DJ хит) и Анелия (за най-гореща песен – „4 секунди”).

За завършек на музикалното събитие бившата №1 - Преслава, и най-добрата певица на 2010 година - Галена, изпяха новото си дуетно парче "Хайде, откажи ме". Чуйте го:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия