Алкохолът е полезен!!!

Алкохолът е полезен ако се консумира по правилен начин. Пример: ако имате проблем със стесняване на кръвоносните съдове, 10-15 мл ракия ще облекчат проблема. Същото важи за червеното вино, което помага и за високо и дори ниско кръвно в зависимост

2011-02-23 19:55:43
Алкохолът е полезен!!!
Алкохолът е полезен ако се консумира по правилен начин.

Пример: ако имате проблем със стесняване на кръвоносните съдове, 10-15 мл ракия ще облекчат проблема. Същото важи за червеното вино, което помага и за високо и дори ниско кръвно в зависимост от вида вино.

Британски институт е тествал 19 вида алкохол върху здрави и болни хора и във всеки един от тестваните се наблюдавали подобрения в различни аспекти.

Червеното вино, ако се консумира не повече от 100-150 мл на ден, помага на сърцето и черния дроб. Бялото вино и бирата помагат за проблеми с пикочния мехур и други усложнения свързани с изхождането в тоалетната.

Текилата помага за евентуално натравяне с развалена храна, ракията влиза в тази група също. Уискито, ако се пие не повече от 50 мл на ден, помага за различни чревни проблеми, както и за подобрение нивата на холестерола.

Обаче ако тези дози се завишат, нещата стават огледални. Ако пиете 100 мл уиски всеки ден, ще имате проблем с холестерола, това е защото тялото реагира на действието на алкохола и се опитва да се защити като изолира действието му. Ако пиете прекалено много бира, е вероятно да имате проблеми със зъбите, езика, носоглътката и други органи.

Ако пиете прекалено много червено вино, може да увредите баланса на кръвното си налягане. Затова всичко това трябва да е в много умерени количества. Ако все пак има рожден ден или купон и прекалите, просто два дни яжте кисело мляко, други млечни продукти и много зеленчуци.

Този тест е направен от 4 професора и 6 други специалиста. Той е изключително точен, защото данните са вземани в продължение на 2 години и са тествани 40 000 души. Достоверността на изследването е 99.67%. Алергичните към алкохолни продукти да не се подлъжат към това. Тестваните алергични хора не са могли да понесат повече от 4 мл алкохол. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия