Стинг ще зарадва българските си фенове това лято

През 2011 година концертите, които ще се правят в България, ще бъдат посветени на 20-та годишнина от създаването на София Мюзик Ентерпрайсис. Едно от тези събития ще бъде концертът на Стинг. Той ще се състои на 7 юни и със сигурност ще бъде един о

2011-02-23 02:25:54
Стинг ще зарадва българските си фенове това лято
През 2011 година концертите, които ще се правят в България, ще бъдат посветени на 20-та годишнина от създаването на София Мюзик Ентерпрайсис.

Едно от тези събития ще бъде концертът на Стинг. Той ще се състои на 7 юни и със сигурност ще бъде един от най-грандиозните и запомнящи се концерти на българската музикална сцена това лято. Стинг ще бъде за пръв път в страната ни заедно със своя виртуозен бенд и симфоничен оркестър.

Сцената ще се намира на стадион "Георги Аспарухов" и ще бъде разположена с гръб към сектор "В". Пред нея ще има специално покритие, върху което ще има около 5 500 седящи места. Останалите места ще бъдат в сектор "А" и на самия стадион - очаква се да се пуснат около 14 000 билета в продажба.

Билетите ще започват от 80лв. и ще стигнат до 200лв. С тях може да се сдобиете от www.ticketpro.bg, касите на ticketpro България и в Билетен център НДК. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия