Най-странните начини да получиш желаното работно място

Хората правят всичко възможно, за да получат работното място, което са харесали, но някои от тях прекаляват и стигат до крайности. Вижте едни от най-странните начини човек да получи желаната от него позиция. Един мъж решил да спомене името на Госп

2011-02-23 02:17:40
Най-странните начини да получиш желаното работно място
Хората правят всичко възможно, за да получат работното място, което са харесали, но някои от тях прекаляват и стигат до крайности. Вижте едни от най-странните начини човек да получи желаната от него позиция.

Един мъж решил да спомене името на Господ в своята автобиография, но така и не бил извикан на интервю, защото не оставил телефон за връзка с Бог. Друг мъж написал в графата за досегашен опит, че е бил "Господар на времето и Вселената", трети написал, че е пряк наследник на викингите. Известна част от кандидатстващите за работа слагат чужди снимки в своите автобиографии.

Някои хора действали директно, оставяли своите имена и телефонен номер и отдолу пишели "Имам нужда от тази работа".

Двама души не получили желаната позиция, защото единият написал автобиографията си на лист от тетрадка, а другият я е пратил по e-mail-а от адрес "i_love_beer".

Работодателите мразят неграмотни хора и автобиографии и мотивационни писма, написани с правописни грешки. Недопустимо е човек да напише автобиография, която е по-дълга от 3 страници и мотивационно писмо, в което не пише за каква позиция се кандидатства.

33% от работодателите в Англия четат една автобиография за около минута, а 10% от тях за половин минута. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия