Джъстин Бийбър затрупа с цветя дома на Селена Гомез

Изглежда че Джъстин Бийбър доста здраво е хлътнал по Селена Гомез. Май вече е крайно време двамата да спрат да разиграват медиите и да признаят, че са двойка и то от доста време. Бийбър е на 17, а Селена на 18, но това явно не представлява пробл

2011-02-23 00:35:18
Джъстин Бийбър затрупа с цветя дома на Селена Гомез
Изглежда че Джъстин Бийбър доста здраво е хлътнал по Селена Гомез. Май вече е крайно време двамата да спрат да разиграват медиите и да признаят, че са двойка и то от доста време.
Бийбър е на 17, а Селена на 18, но това явно не представлява проблем за тях. Все пак не трябва да забравяме и факта, че Джъстин никога не е криел слабостта си към по-големите момичета. Преди известно време канадският изпълнител често се радваше на компанията на 30- годишната Ким Кардашиян, но не трябва да забравяме, че отношенията им наистина бяха и си остават изцяло на приятелска основа.
Бийбър ще се окаже истински плейбой. Той определено се радва на женско внимание и явно въпреки крехката си възраст намира начин да го получи. Преди известно време Джъстин бе забелязан да води доста задушевен разговор с Риана. А разбира се, не трябва да забравяме и папарашките снимки, които бяха направени по време на круиза на Джъстин и Селена. На фотосите ясно се вижда как тийн идолът потупва по дупето госпожица Гомез.
Освен всичко останало Джъстин ще се окаже истински романтик. Преди няколко дни му хрумнала идеята буквално да засипе с цветя дома на Селена. Находчивият изпълнител без много, много да му мисли се обадил в близкия цветарски магазин и поръчал на собственика да изпрати всички цветя, с които разполагал на адреса на Селена.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия