Иерихон праща “Усмивка” на Евровизия :)

Библейският 7-ми номер се падна на група Иерихон и тяхната песен “Smile” (Усмивка), с която отиват на финал на българския конкурс Евровизия.  Песента е от втория албум на групата “Стъпка През”, издаден преди 4 месеца

2011-02-22 16:08:21
Иерихон праща “Усмивка” на Евровизия :)
Библейският 7-ми номер се падна на група Иерихон и тяхната песен “Smile” (Усмивка), с която отиват на финал на българския конкурс Евровизия. 

Песента е от втория албум на групата “Стъпка През”, издаден преди 4 месеца и ще бъде включена в рок-операта, върху която групата работи. 

Интригуващо поп-рок звучене, оригинално съчетание на класически и рок инструменти и, разбира се, посланието на усмивката е това, което Иерихон предлагат да изпратим в Дюселдорф. Taм ще се проведе 56-тото издание на конкурса.

Финалът на "Българската песен на Евровизия" ще се проведе утре  -23 февруари /сряда/ в зала 1 на НДК. Той ще бъде предаван пряко по БНТ от 20.30 ч. Зрителите ще могат да гласуват по време на изпълнението на конкурсните песни, а журито ще гласува 24 часа по-рано на генералната репетиция. Общият вот ще определи победителя в "Българската песен на Евровизия".
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия