Риана с рекорден хонорар на благотворителна гала вечеря

Барбадоската певица Риана ще получи рекорден хонорар в размер на 500 000 хил. долара за изявата си на благотворителна гала вечеря във Флорида. 23-годишната изпълнителка ще изнесе едночасово шоу пред над 600-те гости, които се очаква да присъст

2011-02-21 23:42:22
Риана с рекорден хонорар на благотворителна гала вечеря
Барбадоската певица Риана ще получи рекорден хонорар в размер на 500 000 хил. долара за изявата си на благотворителна гала вечеря във Флорида.

23-годишната изпълнителка ще изнесе едночасово шоу пред над 600-те гости, които се очаква да присъстват на събитието.

Благотворителната гала вечеря ще се състои в имението на Доналд Тръмп в Палм Бийч, като ВИП гостите на събитието ще трябва да се изръсят с 200 000 долара за маса за десетима.

Паричните постъпления от благотворителната вечер ще бъдат използвани за финансиране на раковия институт “Dana-Farber”, основан през далечната 1947 г., чиято основна цел е да осигури на онкологично болните достъпно и съвременно лечение. Институтът се стреми да повишава информираността сред населението, както и да насърчава новите методи за диагностика и лечение на раковите заболявания.

“Dana-Farber” е филиал на Харвардския медицински институт, който осигурява обучението на новите поколения лекари и учени, насочили усилията си към борбата с онкологичните заболявания.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия