Пътят към сърцето на мъжа...

Всички знаем как се успокояват жените, когато имат проблем или са стресирани. С шопинг, разбира се!  Това е доказано и от учените. Канадски  специалисти обаче, решили да установят по какъв начин можем да се справим с раздразнителнос

2011-02-21 23:26:17
Пътят към сърцето на мъжа...
Всички знаем как се успокояват жените, когато имат проблем или са стресирани. С шопинг, разбира се!  Това е доказано и от учените.

Канадски  специалисти обаче, решили да установят по какъв начин можем да се справим с раздразнителността на мъжете.  Изследването показало, че за да се успокоят мъжете, е достатъчно само да помиришат парче изпечено месо.

Според експертите,   апетитният вид да добре изпеченото месо оказва почти магическо въздействие  върху представитeлите на силния пол - пулсът и кръвното им се стабилизират, агресията изчезва и настъпва релаксация...

Учените обясняват всичко това с  първобитния инстинкт на мъжа, развиван от древността, когато  ловците се връщали вкъщи озверели от глад.  Тогава само вкусното парче препечено месо било в състояние да ги успокои бързо.

Ето защо е вярна приказката, че пътят към сърцето на мъжа минава пред стомаха... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия