Мел Гибсън в криза

Мел Гибсън признал, че проблемите му започнали още през 2006 година, когато съпругата му го напуснала. Според близки тя искала да му вземе пари след развода, но това не е потвърдено. Мел имал доста натоварен график и проблеми със съня. Понеже му п

2011-02-19 19:54:57
Мел Гибсън в криза
Мел Гибсън признал, че проблемите му започнали още през 2006 година, когато съпругата му го напуснала. Според близки тя искала да му вземе пари след развода, но това не е потвърдено.

Мел имал доста натоварен график и проблеми със съня. Понеже му писнало от проблеми, една вечер се напил и решил, че няма да има проблем да кара 700 метра до дома си. Обаче точно тогава го спира полиция. Той е арестуван и от този момент му се натрупват много различни проблеми.

Мел дори се опитал да предизвика полицай да го застреля, защото не искал да живее повече. Добре е, че служителят на реда просто арестувал актьора. Гибсън продължава да има тъмни мисли за себе си и няма желание да се занимава с нищо.

Дано това отмине, защото личният му живот е тежък и проблемен, а всички искаме да гледаме Мел в нови и хубави роли. Той има 6 сина и 2 дъщери и трябва да се вкара в правия път заради тях. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия