Американското правителство взе силни мерки спрямо глобалното затопляне

Американското правителство взе силни мерки спрямо глобалното затопляне. Това е било подсилено от реч на група от младежи на по 12-20 години, които са били в Белия Дом и са настояли да бъдат изслушани. САЩ е една от най-силните държави в света, коя

2011-02-19 17:20:43
Американското правителство взе силни мерки спрямо глобалното затопляне
Американското правителство взе силни мерки спрямо глобалното затопляне. Това е било подсилено от реч на група от младежи на по 12-20 години, които са били в Белия Дом и са настояли да бъдат изслушани.

САЩ е една от най-силните държави в света, която замърсява въздуха с доста по-голям процент от всяка друга. Това не е заради броя на хората, а заради огромните двигатели на техните коли и абсурдното количество гориво, от което се нуждаят.

Административния кабинет на президент Обама се е заел да финансира дейности свързани с опазването на околната среда и направата на технологии за пречистване на въздуха и сваляне на глобалната температура с поне 1-2 градуса в близките години. Тази програма ще се развива в Канада и целия Европейски Съюз.

Дано в близките години най-после има добри резултати, защото действията са прекалено малки и нищожни в момента и няма никакво подобрение, а точно обратното. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия