Шоколадова стая привлича посетителите на мол в Литва (+снимки)

От понеделник шоколадова стая привлича любопитните погледи на посетителите на търговски център в литвийската столица Вилнюс. Вкусната стая е създадена по повод Деня на влюбените Св. Валентин. Тя е разгърната на площ от 17 кв. м. и всичко в нея е

2011-02-17 15:20:24
Шоколадова стая привлича посетителите на мол в Литва (+снимки)
От понеделник шоколадова стая привлича любопитните погледи на посетителите на търговски център в литвийската столица Вилнюс.

Вкусната стая е създадена по повод Деня на влюбените Св. Валентин. Тя е разгърната на площ от 17 кв. м. и всичко в нея е направено от шоколад – от пода до тавана, а също така разполага и с шоколадови мебели и различни интериорни декорации – свещници, картини и книги. За направата на атракцията са били използвани 300 кг шоколад.

„Искахме да създадем нещо специално за Св. Валентин. Шоколадовата стая изглежда точно като традиционната литовска всекидневна”, заяви говорителят на търговския център във Вилнюс.

Стаята ще бъде „разрушена” на международния ден на жената – 8 март, когато шоколадът ще бъде раздаден на посетителите на мола.

Вижте снимки:





Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия