Двудневно парти за рождения ден на Yalta

На 25-ти февруари(петък) зад пулта в Yalta ще застанат едни от най-известните резиденти за последните 20 години. На 26 февруари(събота) за рождения ден ще пристигне Feddе le Grand, който ще направи невероятно парти. Той зарадва българските си фен

2011-02-16 15:17:54
Двудневно парти за рождения ден на Yalta
На 25-ти февруари(петък) зад пулта в Yalta ще застанат едни от най-известните резиденти за последните 20 години.

На 26 февруари(събота) за рождения ден ще пристигне Feddе le Grand, който ще направи невероятно парти. Той зарадва българските си фенове през есента, когато за пръв път посети страната ни. Feddе le Grand се вълнува, че отново ще свири в Yalta Club по случай 20-я рожден ден на клуба и обещава, че ще умори всички посетители от танци и ще запомнят тази нощ с усмивка на уста.

През декември той възроди хита от 1995 година „Missing” на Everything But The Girl и покори музикалните класации. Това е едно от най-хубавите денс парчета и е част от вечната класика.

През януари Fedde le Grand записа своя хит Autosave с Dj Patric La Funk. Парчето се появи на музикалния пазар на Св.Валентин и 12 дни по-късно посетителите на Yalta Club ще имат възможността да го чуят.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия