33% от жените подкупват своите партньори чрез секс

33% от дамите използват сексуалния акт, за да подкупят половинката си да им помогнат с нещо, свързано с домакинството или да получат така желания подарък. Направена била анкета, в която взели участие 3500 жени. От проучването станало ясно, че пред

2011-02-16 14:58:22
33% от жените подкупват своите партньори чрез секс
33% от дамите използват сексуалния акт, за да подкупят половинката си да им помогнат с нещо, свързано с домакинството или да получат така желания подарък.

Направена била анкета, в която взели участие 3500 жени. От проучването станало ясно, че представителките на нежния пол са променили отношението си към секса и повечето пъти се инициират правенето на секс. 33% от жените искат да получават повече от партньора си в леглото.

В Англия всяка двойка прави секс поне веднъж в седмицата. Едва 8% от хората над 18-годишна възраст правят секс два или три пъти седмично. 1.4% от двойките правят секс всеки ден.

Въпреки че 33% от жените признават, че често се случва да използват секса, като начин да накарат своя партньор да направи нещо, голяма част от тях признават, че съчетават полезното с приятното и правят секс за удоволствие. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия