Обичате да ходите на театър? Не пропускайте спектаклите на ХаХаХа

Спектаклите в България се правят на ниво и рядко разочароват почитателите на театъра. Голяма част от българския народ ходи на театър, за да си почине, да се посмее от сърце и да се докосне до това велико изкуство. Нека ви представим група младежи,

2011-02-15 22:49:19
Обичате да ходите на театър? Не пропускайте спектаклите на ХаХаХа
Спектаклите в България се правят на ниво и рядко разочароват почитателите на театъра. Голяма част от българския народ ходи на театър, за да си почине, да се посмее от сърце и да се докосне до това велико изкуство.

Нека ви представим група младежи, които с всеки изминал ден стават все по-известни и обичани.

ХаХаХа е първата група за импровизационен театър, която се е сформирала в страната ни. Досега в нея участваха петима актьори, но от скоро време техният състав се е разширил до деветима души.
Ивайло Рогозинов създава групата на 05.07.2009 година заедно с Петър Мелтев и Тони Карабашев. по-късно към тях се присъединяват Леонид Йовчев и Златин Цветков.

След дълги и упорити тренировки, проведени в паркове и градинки, групата събира смелост и решава да изнесе първото си представление - ИмПро #1 във фоайето на читалище Славянска Беседа в София. Публиката се забавлява искрено и това дава кураж на групата да започне да изнася своите представления на сцената на читалището. ХаХаХа забавляват и жителите на Пловдив на "Беглика Free Fest",хората в парка на Военна академия и в Борисовата градина (но повечето представления се правят на сцената на Славянска беседа).

Каква всъщност представлява ИмПро?

Самото представление е доста разчупено и различно. Участват не само актьорите, но и публиката и то доста дейно. Момчетата задават въпроси, на които няма грешки отговори. Сценарий няма, играе се това, което публиката иска. Всеки спектакъл е уникален по рода си, един път се получава хубаво, а друг път направо идеално.

Ако искате да се посмеете от сърце, да бъдете част от театралното изкуство и да си създадете един хубав спомен - посетете някое от представленията на ХаХаХа. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия