Раздадоха наградите „Грами” за 2011 година

На бляскава церемония в неделя вечерта раздадоха музикалните награди „Грами” за 2011 г. С най-много призове си тръгна кънтри изпълнителката Лейди Антебелъм, която грабна статуетките за песен на годината и за най-добро кънтри парче (

2011-02-15 00:06:21
Раздадоха наградите „Грами” за 2011 година
На бляскава церемония в неделя вечерта раздадоха музикалните награди „Грами” за 2011 г.

С най-много призове си тръгна кънтри изпълнителката Лейди Антебелъм, която грабна статуетките за песен на годината и за най-добро кънтри парче (“Need You Now”), както и за кънтри албум на годината (“Need You Now”).

Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага спечели в категорията за най-добро женско поп изпълнение (“Bad Romance”) и за най-добър поп албум (“The Fame Monster”).

За огромна изненада на всички, 16-годишният канадски певец Джъстин Бийбър, който бе сочен за фаворит в категорията за най-добър млад изпълнител, бе изместен от джаз изпълнителката Есперанса Сполдинг.

Сред останалите наградени са Джей Зи и Алиша Кийс за най-добра рап песен и за рап дует на годината (“Empire State Of Mind”), Еминем за рап албум на годината (“Recovery”), Бруно Марс за най-добро мъжко поп изпълнение (“Just The Way You Are”) и „Мюз” за най-добър рок албум (“The Resistance”).
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия