По хапването ще ги познаем...

Психолозите твърдят, че вкусовите предпочитания могат  доста точно да опишат характера на човека.  Подобни изследвания са направени от учени в Медицинския университет в Осло. Любителите на ябълките, например, са усърдни, старателни

2011-02-14 17:58:03
По хапването ще ги познаем...
Психолозите твърдят, че вкусовите предпочитания могат  доста точно да опишат характера на човека.  Подобни изследвания са направени от учени в Медицинския университет в Осло.

Любителите на ябълките, например, са усърдни, старателни и малко старомодни хора. Тези, които си падат по  ягодите, са с изтънчен вкус и обичат да се заобикалят с красиви вещи.

Според психолозите, тези които обичат зелени салати и марули са надарени с музикални способности. Празът пък бил  храната на интелектуалците и на хората със силно развито логическо мислене.

Който си пада по морковите и спанака е меланхолична душа.  Пристрастените към  зелето пък са пресметливи, те са отстъпчиви, но рядко дават пари назаем.

Патладжани  и чушки обичат хора, които са целеустремени, а ряпа  си хапват  принципните и решителните.

Любителите на картофите са уравновесени и проявяват търпимост към чуждото мнение, а тези, пък,  които умират за домати, откриват смисъла на живота си в грижите за семейството и децата.

Родените лидери си падат по месото във всичките му разновидности.  Самотниците пък си падат по течните храни - супи, сокове и прясно мляко.

Учените са установили, че по киселичкото  си падат предимно егоистите. Любителите на сладкото пък са романтици, способни на саможертва.  Гордите и щастливи хора обичат да си хапват солено.

Така че, вгледайте се в чиниите на вашите близки и приятели, може да  останете доста изненадани. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия