На Свети Валентин съм твоя!

Здравейте! Престраших се най-накрая! Реших да драсна някой ред по повод написаното от "Унофен" миналата седмица и желанието му да си хване мацка за Свети Валентин. Дано публикувате това в сайта, за да може и той да види, понеже не разбра

2011-02-14 16:32:36
На Свети Валентин съм твоя!
Здравейте! Престраших се най-накрая!

Реших да драсна някой ред по повод написаното от "Унофен" миналата седмица и желанието му да си хване мацка за Свети Валентин. Дано публикувате това в сайта, за да може и той да види, понеже не разбрах къде точно да му пиша на "лични".

Искам да изкрещя, така че да ме чуе: Унофееен, аз съм мацката за теб!!!

Ще разкажа малко за себе си, за да се увериш. Аз съм Вили от 10-и клас, кръстена съм на баба ми Вълка, ама добре, че нашите на са взели оригиналното й име, че щеше да стане весело в даскало (но не и за мен). Уча в Професионално Училище по Текстил и Кожени Изделия и съм в паралелка по шев,кройка и плетива. Не съм руса по рождение, но съм с платине (руси кичури), което автоматично ме прави блондинка. Кефя се на фиати, защото е италианска кола, а знам от вуйчо, че италианските автомобили са едни от най-добрите в света, а и много искам да се возя в такъв с оптичен тунинг като твоя. Освен това, аз също съм самотна и си търся някой, ако не за цял живот, то поне за празника. И най-важното, много добре знам къде ми е G-точката, така че няма да те карам да я търсиш. Също така, яко си падам по момчета със светла къдрава коса и сини очи, защото в моя квартал няма много такива (живея близо до Филиповци и тук повечето са предимно с тъмен тен).

Много ми харесва това, че лятото си решил да се трудиш и да продаваш дюнери, вместо да се шляеш насам-натам. Аз също съм много работлива, а в часовете по плетене съм първа. Изплетох най-хубавото елече и шушони, които като се запознаем, ще ти подаря, за да те топлят в тези студени зимни дни (мм, топли шушонки за моето шуши!), а за нощите можеш да разчиташ на мен. ;)

Друго нещо, което ни свързва е общата ни любов към циничните, за някои, рими (какво се занимаваш с тези задръстенячки Мими и Евдокия, те нищо не разбират). Направо ще полудея, ако за 14-ти февруари ми подариш мръснишка валентинка! ;)

Освен че съм на кичури, имам и големи...очи. И всички ме наричат "Вили готината". Казвам ти, един за друг сме!

Моля те, ако имаш профил в Aha адни ме веднага! :) Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
boshkomix
преди 11 години

mnn e hubava krasiwa si Do smurta na meneee :P


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия