Джеки Чан бил пакостник

Джеки Чан сподели, че бил голям пакостник, когато  бил малък. Той благодари на баща си за това, че го е вкарал в правия път. Актьорът по времето преди Кунг Фу филмите и далече преди тренировките по бойни изкуства, малтретирал съучениците си.

2011-02-13 21:08:12
Джеки Чан бил пакостник
Джеки Чан сподели, че бил голям пакостник, когато  бил малък. Той благодари на баща си за това, че го е вкарал в правия път.

Актьорът по времето преди Кунг Фу филмите и далече преди тренировките по бойни изкуства, малтретирал съучениците си. Той бил малко по-едър от тях и редовно ги биел.

Обаче един ден баща му разбрал и Чан се простил с училището и всички екстри. Баща му го пратил в Шаолин и там Джеки осъзнал колко лошо се е държал. Той споделил, че е безкрайно благодарен на баща си за това, че го е пратил там.

3 години след като постъпил в храма, Джеки отишъл в училището си и се извинил на всеки един, който е тормозил. Той дори работил дълго време, чистейки училището и помагайки на съучениците си с различни неща. Така  изкупил вината си за тормоза, на който ги подлагал. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия