Адам Сандлър и Дженифър Анистън - страхотен тандем

Адам Сандлър и Дженифър Анистън са страхотен тандем според режисьора на най-новия им филм. "Just Go With It" e романтична комедия, в която двамата актьора са в главните роли. Сандлър играе Дани, пластичен хирург, който обожава ергенския

2011-02-12 19:52:59
Адам Сандлър и Дженифър Анистън - страхотен тандем
Адам Сандлър и Дженифър Анистън са страхотен тандем според режисьора на най-новия им филм. "Just Go With It" e романтична комедия, в която двамата актьора са в главните роли.

Сандлър играе Дани, пластичен хирург, който обожава ергенския живот, а Джен играе интересна роля, която се развива през филма.

Много критици не харесали продукцията, защото имала потенциала да бъде дълбока и сериозна с поука, но била направена прекалено майтапчийски и лека. Хората от екипа на филма били бесни, защото те не са искали да правят дълбок филм, а 90 минути смешки и забавление и според тях не заслужават лошата оценка на критиците.

Феновете на Адам и Дженифър обаче споделят, че филмът е страхотен и много забавен и се радват, че няма поука, а точно този чист и забавен хумор, който и двамата могат да покажат.

Адам споделил, че въобще не се интересува какво мислят критиците и за него е важно на хората, които ПЛАЩАТ за филма да им хареса и да се чувстват доволни от 90-те минути прекарани в кино залата. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия