Един от конниците на Апокалипсиса се появи в Египет /видео/

От доста време вече светът  следи с безпокойство събитията, които се случват в Египет.  Там обаче, се е случило и нещо много странно. По време на последните  размирици  се е  „появил“ един от конниците на Апок

2011-02-11 13:25:36
Един от конниците на Апокалипсиса се появи в Египет /видео/

От доста време вече светът  следи с безпокойство събитията, които се случват в Египет.  Там обаче, се е случило и нещо много странно. По време на последните  размирици  се е  „появил“ един от конниците на Апокалипсиса. По жълтия цвят  можем да го оприличим на  четвъртия библейски ездач на блед кон, чието име е „Смърт“.

Любопитно е, че ездачът се появява в края на видеото сякаш от нищото и по същия начин изчезва. ….


За четири конника се говори в Откровението на Йоана. Те символизират четири планети,  които ще влияят най-силно по време на Апокалипсиса:

Белият кон е символ на пречистващия огън, на победното завръщане на Христос.

Червеният конник е свързан с планетата Марс, която управлява войните. Персонално означава активиране на Антихриста, който ще унищожава старото, ще предизвика изплащане на кармата.

Черният конник е планетата Меркурий, която управлява търговията, глада и болестите. Настъпва глад,  появява се чума.

А ето какво пише за последния конник. т. нар. ‘блед’:  “И видях, и ето блед кон и името на яздещия беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове.

Бледият конник, който раздава справедливост е Юпитер, а пепелявите коне след него – Сатурн, планетата носеща смърт. Поява на Антихриста, който ще промени мисленето на хората. Той ще създаде нова религия с празник в четвъртък, денят на Тор (Юпитер). Адът вървеше подире му....


Какво ли иска да предскаже появата на този  конник в Египет?....

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия