Искаш да зарадваш любимия? Easyjet ще му направи серенада

Ако искаш да зарадваш своята половинка, може да го поздравиш със серенада на популярно място в столицата, благодарение на европейската авиокомпания easyJet. Най-често използваните места за среща са пл. Славейков, на "Попа" и на терминал 2 н

2011-02-11 00:04:49
Искаш да зарадваш любимия? Easyjet ще му направи серенада
Ако искаш да зарадваш своята половинка, може да го поздравиш със серенада на популярно място в столицата, благодарение на европейската авиокомпания easyJet. Най-често използваните места за среща са пл. Славейков, на "Попа" и на терминал 2 на летище София в зала "Пристигащи".

Всеки романтично настроен човек в този романтичен ден от годината, ще може да зарадва половинката си, като поръча известна любовта балада на един от музикантите на easyJet. Ако някой мъж събере смелост и предложи на своята любима брак под звуците на серенада, ще получи двупосочен билет София - Лондон.

Маркетинг директорът на еasyJet иска да зарадва всички влюбени хора и затова е решил да организира въпросната любовна серенада, за да бъде този Св.Валентин по-различен и запомнящ се. Музикалните серенади ще се състоят от 12 до 19 часа на "Попа", фонтана на пл. Славейков и на терминал 2, летище София.

Инициативата се провежда като част от концепцията на авиокомпанията да организира публични събития, които да променят градската атмосфера. Досега са се провеждали няколко събития - испанска сиеста в центъра на града, най-масов бой с яйца на Великден и изпращане на лятото и посрещане на есента, придружено с английско чаено парти. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия