Разводите около Св.Валентин нарастват с 40%

Св.Валентин е един от най-романтичните дни в годината. Навсякъде има цветя, балони във формата на сърца, бонбони и влюбени двойки. Оказва се, че в днешно време около този празник отношенията на доста двойки се изострят и често се стига до раздяла или

2011-02-10 23:29:56
Разводите около Св.Валентин нарастват с 40%
Св.Валентин е един от най-романтичните дни в годината. Навсякъде има цветя, балони във формата на сърца, бонбони и влюбени двойки. Оказва се, че в днешно време около този празник отношенията на доста двойки се изострят и често се стига до раздяла или развод.

В периода около Св. Валентин броят на разводите се увеличава с 40%. Това било установено след направено американско проучване.

През последните 2 години все повече се търсят адвокатски услуги около празника на влюбените в сравнение с предходната половин година. Доста мъже и жени започват да се интересуват около подробностите, свързани с развода.

Разводите около Св.Валентин биват два вида - при едните, човекът е взел това решение около Нова Година, но го е обмислял известно време, а при другите - решението е взето около празника след раздразнение от поведението на любимия човек на Деня на влюбените. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия