Тейлър Момсен не мисли, че безразборният секс е нещо нередно

Красивата певица, актриса и модел не мисли, че безразборният секс е нещо нередно. Тя дори не смята, че правенето на секс на млада възраст е лошо нещо. Тейлър започнала кариерата си като детски модел. Тя за пръв път правила секс на 14 години споре

2011-02-10 18:43:26
Тейлър Момсен не мисли, че безразборният секс е нещо нередно
Красивата певица, актриса и модел не мисли, че безразборният секс е нещо нередно. Тя дори не смята, че правенето на секс на млада възраст е лошо нещо.

Тейлър започнала кариерата си като детски модел. Тя за пръв път правила секс на 14 години според нейните думи. Много й харесало и не мисли, че има нещо нередно или греховно в това.

Опитите на Тейлър да е скандална са успешни, но нейни познати споделят, че тя не е това, което мисли, че е и просто се излага с държанието си. Бивш приятел на певицата е споделил, че всъщност не на 14 години, а на 17г. била загубила девствеността си.

В крайна сметка това не е най-важното, а това, че тя можеше да е пример за младите си фенове, а не да влезе в топ 10 за най-скандални и пропаднали звезди. Момсен заема седмо място, но все пак е в топ 10, до колкото знаем тя ще се гордее с това. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия