Рики Мартин ще получи награда за това, че е признал, че е гей

Рики Мартин ще получи награда за признанието си пред света, че е гей и, че не се страхува да бъде такъв.  Американската гейска и лесбийска организация ще даде награда на Рики за постъпката му. "Вито Русо" се дава рядко и само на гей

2011-02-10 16:25:09
Рики Мартин ще получи награда за това, че е признал, че е гей
Рики Мартин ще получи награда за признанието си пред света, че е гей и, че не се страхува да бъде такъв.

 Американската гейска и лесбийска организация ще даде награда на Рики за постъпката му. "Вито Русо" се дава рядко и само на гей звезди направили нещо значимо за обществото.

Мартин е дал сила на много хомосексуалисти  да говорят открито за сексуалната си ориентация. Разбира се, това бе ужасно за хората, които са толкова фанатично религиозни, че са готови да изгорят живи всеки гей, за да "унищожат тази зараза и да прочистят демоните от тези хора, за да не заразяват с тази чума и други." Това е едно от най-отвратителните неща, които съм чел. Омразата към хомосексуалните е незаслужена. Те не са заразни и НЕ могат да заразят с "гей" друг човек, който е напълно хетеросексуален.

За мен това е разбиране на едно просто общество, което няма идея, че Хомосексуализмът съществува много преди Християнството и се е приемало за нещо нормално. В древен Египет мъж, който спи с друг мъж означава, че тези са АБСОЛЮТНО най-добрите приятели и биха дали живота си един за друг. Има нещо, което тогава е било като религия: "Мъжката любов е най-силна и в същото време най-опасна".

Модерното разбиране за хомосексуалните хора е консервативно и е отживелица. Тези хора не ви чакат да ви скочат ако случайно се съблечете пред тях. ТЕ не чу**т всеки, който мине пред тях. ТЕ също си имат вкусове и чувства. ТЕ са хора като нас, дори много от тях са преуспели благодарение на това, че са доказали, че не са по-нисши от нормалните.

Пример: Ричард Чембърлейн, Алан Бол, Били Портър, Тайра Санчез, Лесли Джордан, Рики Мартин, Елтън Джон, Джордж Майкъл, Александър МакКуин, Фреди Меркюри, Ланс Бас, Бой Джордж и мога да продължа да изброявам поне още 30 имена.

НЕ съдете хората за начина, по които изглеждат, а по това какво правят. Мразите ли Стивън Хокинг, защото е физически дефектен и понякога му потича слюнка от устата?! Той не е гей, но ако беше, има ли значение? Погледнете в огледалото преди да се огледате наоколо.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия