Как да прекарате един незабравим Св. Валентин? (+ 18)

За някои хора Св.Валентин е доста комерсиален и измислен празник, но има двойки, които го харесват и искат да прекарат възможно най-добре на този ден. Има ден на прегръдката, ден на усмивката, защо да няма и ден на любовта? Въпреки че любовта трябва

2011-02-09 01:31:59
Как да прекарате един незабравим Св. Валентин? (+ 18)
За някои хора Св.Валентин е доста комерсиален и измислен празник, но има двойки, които го харесват и искат да прекарат възможно най-добре на този ден. Има ден на прегръдката, ден на усмивката, защо да няма и ден на любовта? Въпреки че любовта трябва да се показва, казва и доказва ежедневно, няма лошо да има един ден от годината, който да е посветен на това страхотно чувство. За хората, които не харесват Св.Валентин, има алтернатива - Трифон Зарезан, важното е да се празнува, все пак празниците са нещо хубаво :)

Повечето дами очакват Св.Валентин да бъде организиран от тяхната половинка, но това не е правилно, все пак се празнува Денят на влюбените, а не осми март.  Трябва и двамата да участват в подготовката, за да мине денят красиво и незабравимо. Няма мъж, който да не се зарадва да види своята любима със секси бельо, в същото време няма жена, която да не обича новите покупки - с един куршум, два заека. Дами, купете си ново, секси бельо - чорапи, сутиен, прашки/бикини, жартиери - и зарадвайте вашата половинка.

Може и на него да му подарите бельо, но да му го поднесете по интересен начин. Купете му закачливи боксерки и ги обуйте. Издебнете, когато не е в стаята и се пъхнете под завивките, облечени само по тях. Определено ще го изненадате, а и след като си вземе подаръка, ще останете гола, а това няма как да не му въздейства по начина, по който искате. Може и да си вържете една голяма панделка, за да бъдат нещата изпипани докрай.

Друг жест, който определено ще го трогне, е да се облепите с червени сърца и на всяко едно да напишете по нещо мило или какво харесвате у него. Няма човек, който да не обича да получава комплименти.

Не е нужно да пръсвате колосални суми, за да прекарате незабравимо на Св.Валентин, бъдете иновативни. Забравете клиширани подаръци като плюшено мече, червена роза, сърца и т.н. Измислете нещо ново, нещо различно, което ще му хареса и ще го накара да се почувства специален.

Скрийте подаръка му под леглото или на друго място, играйте на топло и студено, докато го намери, направете му секс изненада и изпълнете желанията му (като в същото време останете верни на своите принципи). Не е нужно да купувате скъпи вещи, просто бъдете заедно с любимия човек, прекарайте вечерта незабравимо и си създайте красиви спомени.

Запомнете нещо важно - може да не харесвате този празник, не го празнувайте, но бъдете заедно с вашата половинка. Забравете лошото си настроение, забравете, че сте в сесия, че имате важно контролно на другия ден, че сте уморени и пр. Бъдете заедно, прекарайте един незабравим ден и си легнете с усмивка на уста. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия