Победителят в шоуто на Саймън Коуел, "X Factor", ще получи договор за 5 милиона долара

Победителят в шоуто на Саймън Коуел, "X Factor", ще получи договор за 5 милиона долара. Саймън Коуел разкри размерът на наградата вчера в интервю. Телевизия Фокс оповести, че това е най-голямата нехазартна наградата досега и щастливецът

2011-02-08 22:23:35
Победителят в шоуто на Саймън Коуел,
Победителят в шоуто на Саймън Коуел, "X Factor", ще получи договор за 5 милиона долара. Саймън Коуел разкри размерът на наградата вчера в интервю.

Телевизия Фокс оповести, че това е най-голямата нехазартна наградата досега и щастливецът по-добре да е готов за нея с успокоителни хапчета.

Коуел напусна предаването "Американски Идол", за да направи собствено шоу и затова и наградата е такава. Това ще привлече повече зрители и рейтингът ще скочи.

Състезанието започва на 27 март в Лос Анджелис и ще обиколи много щати като Чикаго, Далас, Маями, Сиатъл и Ню Йорк. Тези са потвърдени засега плюс Калифорния разбира се, но ще има още.

Наградата няма да се даде накуп, а с договор за работа за 5 години. Ще се дават по 1 милион долара на година на късметлията плюс заслуженото допълнително заплащане за работата. На кратко, това ще бъде договор за направата на албум +  5 милиона долара. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия