"Генезис" и "Социалната Мрежа" спечелиха награда на "Гилдията на писателите"

Сай-Фай трилърът "Генезис" спечели награда за "Най-пленяваща история", а драмата "Социалната Мрежа" спечели награда за "Най-добре адаптирана история". Странното е, че "King"s Speach", който е с 12

2011-02-07 00:02:12
Сай-Фай трилърът "Генезис" спечели награда за "Най-пленяваща история", а драмата "Социалната Мрежа" спечели награда за "Най-добре адаптирана история".

Странното е, че "King"s Speach", който е с 12 възможности за различни видове награди Оскар, не получи дори номинация от "Гилдията на писателите" на САЩ. За много критици и специалсти това е странно и показва нечестно третиране към продуценти и режисьори, но най-вероятно няма да стане сериозен скандал.

Наградите от "Гилдията на писателите" често показват кой вероятно ще спечели и награди Оскар, защото същите членове са част от двете организации. Много специалисти се надяват тези 12 номинации на британския филм "King"s Speach" да доведат и награди, защото филмът е наистина на много по-високо ниво от останалите.

Това е мнение на много критици, но явно има "игра" зад колисите или търкания, защото има съмнения, че филмът ще остане дори без една награда, въпреки многобройните номинации. Това най-вероятно ще покаже доста лошо лице на двете организации и със сигурност ще станат доста сериозни проблеми. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия