Джъстин Бийбър отваря магазин в Ел Ей

Манията ‘Джъстин Бийбър’ е на път да  мине всички граници. Идолът на тийнейджърите започва да става машина за правене на пари. След като пусна на пазара лаковете за нокти, те бързо се изкупиха и му донесоха  огромни печалб

2011-02-05 15:13:39
Джъстин Бийбър  отваря магазин в Ел Ей
Манията ‘Джъстин Бийбър’ е на път да  мине всички граници. Идолът на тийнейджърите започва да става машина за правене на пари.

След като пусна на пазара лаковете за нокти, те бързо се изкупиха и му донесоха  огромни печалби. Сега пък тийн-феноменът  е решил да завърти бизнес в Лос Анджелис.  Той е на път да открие  магазин за дрехи в един от най-луксозните  открити търговски центрове в Града на ангелите.

Очаква се магазинът да  бъде открит чак към края на годината, но   Джъстин  вече се е обърнал  към компанията, която спонсорира бутиците на сестрите Кардашиян.  Освен дрехи в магазина ще се продават  маратонки, скейтбордове, играчки и дори близалки “Джъстин Бийбър”.

От компанията веднага се съгласили на сътрудничество, защото са сигурни, че печалбите ще бъдат огромни, тъй като  всичко, което носи името на тийн-идола, моментално се превръща в хит. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия