Ролите се смениха - жените искат предимно секс, а мъжете стабилна връзка

Мина времето, когато мъжете се интересуваха само от секс и мимолетни връзки и се паникьосваха, когато чуят за брак. Наскоро направено проучване показа, че все повече стават представителите на силния пол, които търсят истинската любов и се интересу

2011-02-05 01:44:49
Ролите се смениха - жените искат предимно секс, а мъжете стабилна връзка
Мина времето, когато мъжете се интересуваха само от секс и мимолетни връзки и се паникьосваха, когато чуят за брак.

Наскоро направено проучване показа, че все повече стават представителите на силния пол, които търсят истинската любов и се интересуват само от сериозни връзки, които имат перспектива и биха довели до създаване на истинско семейство. Дамите пък в днешно време търсят предимно отворени връзки, които им гарантират свобода и независимост.

54% от мъжете поне веднъж са се влюбвали от пръв поглед. При жените този процент е малко по-нисък - 44% от дамите са изпитвали това чувство. 51% от мъжете на възраст между 21 и 34 години имат желание да имат наследници, този процент при представителките на нежния пол е 46. Причината за тази промяна се дължи на факта, че в днешно време жените са равнопоставени, печелят повече и са по-независими в сравнение с минали години.

В проучването взели участие 5200 необвързани жени и мъже на възраст между 21 и 65 години. От доста време има икономическа равнопоставеност между мъжете и жените, но отскоро се наблюдава различното мислене при представителите на силния пол, което бе характерно за дамите.

77% от жените държат на своята независимост, докато процентът при мъжете е 58. Дамите са тези, които повече обръщат внимание на своите лични интереси и хобитата си. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия