7-годишен си поръча изтребител от еBay

Седемгодишно момче от Лондон се опита да сбъдне една от най-големите си мечти и да стане собственик на изтребител, след като поръча Harrier T-Bird XW26 по eBay. Малчуганът разглеждал аукциона, когато попаднал на атрактивната оферта за продажба

2011-02-04 23:40:26
7-годишен си поръча изтребител от еBay
Седемгодишно момче от Лондон се опита да сбъдне една от най-големите си мечти и да стане собственик на изтребител, след като поръча Harrier T-Bird XW26 по eBay.

Малчуганът разглеждал аукциона, когато попаднал на атрактивната оферта за продажба на Harrier T-Bird XW26 за 69 999 британски лири и решил да си го купи.

След като без да се замисля натиснало бутона „Купи сега”, 7-годишното дете зачакало с нетърпение да получи своя изтребител.

За негово огромно съжаление обаче, веднага щом се прибрал, баща му разбрал за случилото се и побързал да се обади до централата на Jet Art Aviation в Брадфорд, за да откаже поръчката. Мъжът сконфузено обяснил, че изтребителят всъщност е бил поръчан от сина му, който смятал, че джобните му пари биха му стигнали да си го купи.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия