Гуинет Полтроу е различна майка

Гуинет Полтроу не е консервативна и стандартна майка. На актрисата й липсвало време за дъщеря й Ейпъл, която е на 6 години. Заради това актрисата решила, че няма да води дъщеря си на училище. Гуинет се обадила в училището и казала, че днес Ейпъл няма

2011-02-02 19:20:36
Гуинет Полтроу е различна майка
Гуинет Полтроу не е консервативна и стандартна майка. На актрисата й липсвало време за дъщеря й Ейпъл, която е на 6 години. Заради това актрисата решила, че няма да води дъщеря си на училище. Гуинет се обадила в училището и казала, че днес Ейпъл нямало да може да отиде.

Двете се поглезили като посетили фризьор, спа център, пазарували по магазините и правили много други неща.Гуинет споделя, че откакто детето й прекарва почти по цял ден в училище, тя не може да я вижда и почти винаги Ейпъл е заспала, когато майка й се прибира от поредната реклама или промоция на филм.

Гуинет е решила, че няма да се ангажира поне 1-2 месеца с Холивуд и реклами и ще прекарва време с дъщеря си. Актрисата не иска да е поредната майка, която няма време за детето си и да се оправдава с работата и кариерата.
Тя казала, че има достатъчно пари, за да си вземе, колкото си иска време почивка и това ще направи. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия