НЛО кръжи над Стената на плача в Йерусалим (+видео)

През последните седмици в сайта за видеосподеляне YouTube се появиха няколко различни видеоклипчета, които разбуниха духовете в Израел и накараха хората за пореден път да заговорят за посещения на извънземни на Земята. Първото видео е качено

2011-02-02 17:40:51
НЛО кръжи над Стената на плача в Йерусалим (+видео)
През последните седмици в сайта за видеосподеляне YouTube се появиха няколко различни видеоклипчета, които разбуниха духовете в Израел и накараха хората за пореден път да заговорят за посещения на извънземни на Земята.

Първото видео е качено през декември от двама американски туристи. Тя забелязали светещо кълбо в небето над Стената на плача в Йерусалим и успели да го заснемат с камера:




Второто клипче е качено преди броени дни. То е заснето на 28 януари в 1 часа през нощта от местен жител. На него също може да бъде забелязано светещо кълбо в небето:




Третото видео е отново от 28 януари 1 часа през нощта. То изглежда заснето от същото място като второто:




След като трите видеоклипчета обиколиха редица електронни издания, мнозина бяха тези, които прозряха свещена намеса на Земята. Видео материалите привлякоха вниманието и на учените от цял свят, повечето от които се опитаха да намерят логично обяснение на явлението.

„В древните еврейски текстове се говори за кълбо от светлина, което ще се спусне над Втория Йерусалимски храм, за да запали жертвения огън върху олтара. Но дали това огнено кълбо ще бъде изпратено от извънземни?”, запитаха се пък вярващите.

От години се говори, че Стената на плача в Йерусалим е едно от най-притегателните места за извънземните цивилизации.


Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия