Мъж обърна резбата след прием на лекарство за Паркинсон

51-годишен французин на име Дидие Жамбар възнамерява да съди фармацевтичната компания, производител на лекарството за Паркинсон, което приемал, тъй като по време на употребата на препарата обърнал резбата. Мъжът, който е баща на две деца, тв

2011-02-01 21:48:05
Мъж обърна резбата след прием на лекарство за Паркинсон
51-годишен французин на име Дидие Жамбар възнамерява да съди фармацевтичната компания, производител на лекарството за Паркинсон, което приемал, тъй като по време на употребата на препарата обърнал резбата.

Мъжът, който е баща на две деца, твърди, че след като започнал приема на лекарството, предписано му от личния лекар, коренно променил поведението си.

Той не само се пристрастил към хазарта и пропилял семейните спестявания, но и започнал да чувства влечение към представители на същия пол. В резултат на всичко това 51-годишният французин дори направил три опита за самоубийство.

След като спрял да приема таблетките за Паркинсон, Жамбар отново влязъл в правия път. Сега обаче той и адвокатът му възнамеряват да съдят фармацевтичната компания, производител на опасния продукт.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия