Приятелката ви си има всичко? Подарете й по-голяма G точка

В днешно време човек може да промени всичко във визията си - да си сложи изкуствени нокти, изкуствена коса, да уголеми гърдите си, да оправи формата на носа си и прочие. Преди три години в Лондон откриха клиника за интимна естетична хирургия, която п

2011-01-31 15:09:39
Приятелката ви си има всичко? Подарете й по-голяма G точка
В днешно време човек може да промени всичко във визията си - да си сложи изкуствени нокти, изкуствена коса, да уголеми гърдите си, да оправи формата на носа си и прочие. Преди три години в Лондон откриха клиника за интимна естетична хирургия, която предлага процедурата "подчертаване на G точката".

Процедурата е лесна и трае 15-20 минути, така че всяка жена, която има желание да се подложи на това, лесно ще намери време. Цената на манипулацията е около 1100 долара. Въпреки че за G точката се говори още от времето на Аристотел, тя векове наред беше подложена на съмнение, че съществува. Но през 2008 година сексологът Емануеле Джанини установи, че нея наистина я има, намира се във вагината и при стимулиране води до разтърсващ оргазъм.

Много специалисти смятат, че няма нищо различно около G точката, но това не е вярно. Тя е много чувствителна, защото има в себе си много преплетени нерви. Правилното й стимулиране кара жената да изпита голямо удоволствие и да достигне до вагинален оргазъм.

Преди подчертаването на G точката е ставало с колагенова инжекция, но сега се използват предимно хиалуронови инжекции. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия