Какво не достига на представителките на нежния пол в леглото?

75% от дамите смятат, че секса е доста важен за тях и искат колкото се може по-често да обсъждат тази тема със своя партньор, а 25% от тях мечтаят за непредсказуеми интимни контакти. Жените често не изпитват удоволствие от секса заради нарушена ерекц

2011-01-30 13:06:59
Какво не достига на представителките на нежния пол в леглото?
75% от дамите смятат, че секса е доста важен за тях и искат колкото се може по-често да обсъждат тази тема със своя партньор, а 25% от тях мечтаят за непредсказуеми интимни контакти. Жените често не изпитват удоволствие от секса заради нарушена ерекция на техния любим.

До тези изводи се стигнало след направено допитване сред дамите, което има за цел да установи главната причина за сексуалната неудовлетвореност у дамите в цял свят. Повечето жени имат желание да правят секс ежедневно, но това им се случва 2-3 пъти в седмицата. Жените от Латинска Америка и Саудитска Арабия придават на сексуалните контакти по-голямо значение, отколкото дамите от останалите страни.

За дамите сексуалните отношения не са само начин за получаване на удоволствие, но и физиологическа необходимост. А нейната липсва влияе отрицателно върху здравето на жената.

Повечето представителки на нежния пол споделят, че сексът ги прави по-уверени, кара ги да се чувстват желани и красиви. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия