Коя е идеалната за вас почивка според зодията ви? (част 2)

Везни - представителите на тази зодия са уравновесени личности, които имат добър вкус към нещата. Те обичат да балансират между почивката и забавленията. Идeално ще се чувстват на почивка в Прага или Будапеща, ако са отседнали в хубав хотел, където м

2011-01-30 00:21:36
Коя е идеалната за вас почивка според зодията ви? (част 2)
Везни - представителите на тази зодия са уравновесени личности, които имат добър вкус към нещата. Те обичат да балансират между почивката и забавленията. Идeално ще се чувстват на почивка в Прага или Будапеща, ако са отседнали в хубав хотел, където могат наистина да си починат и да релаксират.

Скорпион - те са винаги готови за нови подвизи и приключения. Харесват новите и екзотични неща. Биха били доволни, ако посетят Япония или Тайван. Местата, където предлагат специфична кухня, ги привличат.

Стрелец - стрелците и скорпионите може да си организират пътуванията заедно, защото и двете зодии обичат новите неща. Но пък стрелците не обичат дългите разходки и имат нужда от време за себе си, през което ще може да се наслади на гледката наоколо.

Козирог - представителите на тази зодия предпочитат да си почиват сред природата, а не да си търсят място в някой претъпкан бар. Идеалната почивка за тях ще включва съчетание между море и планина, което може да си осигури както в България, така и в Малайзия, например.

Водолей - те са нетрадиционни хора, които също си падат по новите неща. Обичат всичко по-различно - като се тръгне от храната и се стигне до архитектурните решения. Париж и Лондон са градовете, които биха задоволили капризите на представителите на зодия Водолей. Там има доста бутикови хотели, в които всяка стая има собствен стил.

Риби - рибите се чувстват най-комфортно близо до морето. Те предпочитат тихите места и са наистина щастлива, когато се намират на красив плаж със ситен пясък и палми. Не биха отказали да се гмуркат и денят им наистина ще бъде перфектен, ако завърши с релаксиращ масаж.
Козирог Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия