Кои ще бъдат участниците в надпреварата за "Евровизия 2011"

Вече стана ясно, че ще вземем участие в "Евровизия 2011". Списъкът с участниците започва да се запълва, като вече са сигурни двама от тях - Б.Т.Р и Поли Генова. Те са потвърдили, че имат желание да участват в музикалното състезание. Бившият

2011-01-28 23:57:04
Кои ще бъдат участниците в надпреварата за
Вече стана ясно, че ще вземем участие в "Евровизия 2011". Списъкът с участниците започва да се запълва, като вече са сигурни двама от тях - Б.Т.Р и Поли Генова. Те са потвърдили, че имат желание да участват в музикалното състезание. Бившият вокалист на група "Те" Любо също бил поканен, но той отказал.

Певецът пратил писмо до БНТ, в което благодарил, че е избран да бъде един от 10-имата участници, но смята, че участието му не е само лична отговорност и няма нужното време, за да направи песен, която ще се хареса и напълно ще отговаря на формата на конкурса.

В същото време именно от кратките срокове се е амбицирала Поли Генова. Тя смята, че когато човек има желание, намира начин. От Б.Т.Р също нямат проблеми относно сроковете и ще успеят да направят три песни, които да представят на 2 февруари(сряда). Ще бъдат избрани песни, които известно време ще се излъчват по БНТ.

Финалът ще се проведе в зала 1 на НДК, където победителят ще бъде избран от публиката и журито. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия